Imagine de fundal Activitati

Articol

Scoala Altfel

Publicat in Cursuri de prim ajutor

07 Mai 2023

Imagine de fundal Articol
Ne-au onorat și ne-au resuscitat entuziasmul solicitările de a realiza demonstrații de prim-ajutor în cadrul mai multor unități de învățământ din Sectorul 1, pe întreaga durată a Săptămânii Altfel. 
 
Prezentările au fost susținute de voluntari cu amplă experiență ai organizației noastre - elevii au avut ocazia să observe și să învețe despre tehnicile folosite în cele mai importante situații necesitând intervenție: evaluarea atentă a stării victimei și identificarea urgențelor medicale; resuscitarea cardiopulmonară; gestiunea eficientă a rănilor, a arsurilor, a fracturilor sau a altor condiții des-întâlnite etc.  
 
 
 
Informarea și pregătirea pe teme de sănătate publică constituie unul din pilonii activității noastre, așa încât suntem mereu deschiși la oportunitățile de a cultiva astfel de aptitudini în larga comunitate - cu atât mai mult considerând impactul, uneori decisiv, pe care acordarea la timp a primului-ajutor îl are asupra recuperării. Anul acesta, am fost prezenți la Scoala Sf. Nicolae, Scoala “Pia Bratianu“, Colegiul Economic “Virgil Madgearu“, Scoaloa Sf. Nicolae, Colegiul Național “Ion Neculce“, Liceul Tehnologic de Metrologie "Traian Vuia", Liceul Teoretic Genesis ,Scoala “Elena Vacrescuv“, Scoala 181, Scoala “Nicolae Titulescu“, Colegiul “German Goethe“, LTBM de Cervantes, Scoala “Ion Heliade Radulescu“, Liceul Teoretic “Jean Monnet“, Liceul Sf. Voievozi, Scoala Nr. 6.
 
Întreaga noastră recunoștință către cei care ne-au găzduit, și către colegii noștri pentru timpul și efortul dedicate acestei activități!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comentarii (0)

Nu există comentarii.