Vă rugăm să așteptați puțin. Mesajul dumneavoastră este procesat!

Imagine de fundal Activitati

Activitățile noastre

Imagine activitate

Prim Ajutor

E bine să fii informat! Ce faci cand te-ai ars cu fierul de calcat sau ulei, te-ai inecat cu o bucatica de mar sau te-a intepat o albina? Ce e recomandat să faci când soarele e prea puternic? Dar la o căzătură serioasă sau când se întâmplă un accident de mașină, cum te poți implica?

Imagine activitate

Social

Atunci când nevoile de bază sunt satisfăcute: un acoperiș deasupra capului, o masă caldă și o vorbă bună, există un adevărat potențial spre o evoluție. Crucea Roșie Română are toate aceste nevoi în vedere, încercând să le satisfacă cu ajutorul componentei sociale.

Imagine activitate

Educational

Dorința de a reduce suferința, de a salva vieți și de a menține demnitatea umană reprezintă miezul la care se poate ajunge prin educație umanitară. Se bazează pe tendința oamenilor de a-i ajuta pe ceilalți, deci implică o gândire umanitară pe care o putem dezvolta împreună.

Imagine activitate

Interventie in caz de dezastru

Una dintre principalele responsabilităţi ale Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Română este intervenţia în cazul unui dezastru, având abilitatea de a răspunde la nivel regional, naţional şi internaţional atât în timpul dezastrului cât și post-dezastru.

Vrei să devii voluntar? Alătură-te unui colectiv special/pasionat/dedicat în una din cele mai active/mari organizații din București/țară

Lăsați-ne un mesaj