Imagine de fundal Activitati

Articol

Muzeul Țăranului Român, Festum Liberi 1-4 iunie

Publicat in Servicii de Prim Ajutor

24 Iunie 2023

Imagine de fundal Articol
În coordonare cu Societatea Națională de Cruce Roșie, și cu găzduirea oferită de Muzeul Țăranului Român în cadrul evenimentului caritabil "Festum Liberi", organizația Sector 1 a susținut în perioada 1-4 iunie o campanie de sensibilizare și de strângere de fonduri, abordând situația precară în care se află mulți copii din zonele cele mai defavorizate ale țării.
 
La standul alocat în cadrul festivalului, participanții au putut primi informații despre (și să contribuie către) programele Crucii Roșii Române pentru reducerea decalajelor sociale și economice la nivel național - au fost vizate în mod special centrele pentru copii E.G.A.L. (Educație, Generozitate, Abilități, Libertate), de altfel destinația acțiunilor de caritate la acest eveniment. Pe lângă acestea, nu au lipsit, bineînțeles, activitățile noastre obișnuite: demonstrații de prim-ajutor realizate de voluntarii noștri experimentați, scurte filme de instruire pentru abordarea urgențelor medicale, jocuri educative (și câteva mici cadouri) pentru copiii de toate vârstele.
 
Având în spate o istorie lungă de eforturi umanitare, este datoria și angajamentul nostru ferm să lucrăm necontenit către un viitor mai bun și echitabil pentru comunitatea din care facem parte. În misiunea noastră, fiecare ajutor, oricât de mic, contează - din acest motiv ne îndreptăm întreaga recunoștință spre cei care au ales să sprijine demersul nostru, și prin aceasta, șansa la alimentație corespunzătoare și la asistență educațională pentru sute de copii din medii vulnerabile.
 
Pentru toți cei interesați să ne ajute în continuare, avem mai multe informații aici:
 
 
 
 
 

Comentarii (0)

Nu există comentarii.