Imagine de fundal Activitati

Articol

Maraton București 14-15 octombrie

Publicat in Servicii de Prim Ajutor

17 Octombrie 2023

Imagine de fundal Articol

În timpul weekend-ului a avut loc a 16-a ediție a Maratonului București, unul dintre evenimentele sportive majore pe parcursul anului în capitală. Asemeni competițiilor anterioare, alături de serviciile specializate de intervenție în caz de urgență, primul ajutor pe traseele de alergare a fost asigurat de voluntari cu experiență ai Crucii Roșii Sector 1.

Pentru cursele populare de sâmbătă, 10 voluntari au supravegheat zona competițională, în timp ce alți 35 au fost dispuși duminică pe segmentele principale ale circuitului oficial de 42 de km. Pe lângă asigurarea răspunsului eficient la eventualele incidente medicale survenite pe durata maratonului, ei au avut și rolul de a-i încuraja pe concurenți, precum și de a le oferi informații despre facilitățile prezente pe traseu.

În premieră în acest an, în colaborare cu organizația centrală a Crucii Roșii Române, membri ai filialei noastre au operat un stand în zona de expoziție din Piața Constituției, oferind diverse suveniruri și articole sportive vizitatorilor. Fondurile strânse din aceste vânzări sunt destinate susținerii programelor curente ale Societății Naționale de Cruce Roșie - mulțumiri calde celor care au ales să sprijine în acest fel cauza noastră!

Ne-a onorat propunerea de a colabora în cadrul evenimentului, și suntem bucuroși că am putut contribui la buna lui desfășurare - adânca noastră recunoștință pentru toți colegii care au acordat timpul și energia lor acestei activități!

Comentarii (0)

Nu există comentarii.