Imagine de fundal Activitati

Articol

Curs prim-ajutor

Publicat in Cursuri de prim ajutor

22 Decembrie 2022

Imagine de fundal Articol

Filiala sector 1 București a Crucii Roșii Române organizează următorul curs de prim-ajutor de bază în zilele de:  

                                       -sâmbătă 28 ianuarie 2023

                                       -duminică 29 ianuarie 2023

                        Precizăm faptul că din 2012  cursul de prim-ajutor derulat de Crucea Roșie  Română este acreditat de EFAC (Centrul European de Referință pentru Prim Ajutor).

 

                        În această perioadă cursurile de prim-ajutor se desfășoară în conformitate cu instrucțiunile din Ghidul elaborat de Consiliul European de Resuscitare COVID - 19  și Federația Internațională a Societăților de Cruce Roșie.

 

                        Pentru persoanele care au urmat cursul se eliberează certificate de absolvire și legitimații care atestă instruirea în domeniul acordării primului ajutor.

 

           

                        Pentru exersarea manevrelor practice de acordare a primului ajutor se vor asigura condițiile de maximă siguranță de protecție pentru prevenirea transmiterii Covid-19. Astfel, atât medicul formator, cât și persoanele participante la curs vor respecta regulile de distanță fizică, purtarea maștilor de protecție, a manușilor, utilizarea dezinfectanților, folosirea  unor pungi de plastic pentru depozitarea individuală a manușilor și consumabilelor (comprese sterile, feșe tifon etc) folosite.

 

                       Atât materialele de protecție, cât și cele consumabile vor fi asigurate de Filiala Sector 1 CRR. Fiecare participant va utiliza propriul pix sau alt instrument de scris.

            De asemenea, toți participanții vor primi câte un Manual European de Prim Ajutor.

                        Taxa de curs este de 250 lei/persoană, iar pentru elevi și studenți de 150 lei/persoană.

 

           Plata se va efectua în contul Filialei Sector 1 a CRR Cod IBAN  RO61RNCB0072049685230001- BCR, Sucursala sector 1,Calea Victoriei 155 sau prin chitanță la sediul Filialei Sector 1 din strada Ion Slătineanu nr. 16.

 

                        Achitarea taxei de curs trebuie efectuată în termen de o săptămână înainte de data cursului și confirmată pe adresa de  e-mail a Filialei: sector1@crucearosie.ro sau crucearosies1@yahoo.com.

                        Dacă se solicită emitere de factură pentru achitarea taxei de curs, este necesar să transmiteți datele necesare pe aceeași adresă de e-mail.

 

                        Persoanele care participă la cursul din 28.01.2023-29.01.2023 sunt rugate să confirme participarea cu maxim o săptămână înaintea datei de desfășurare a cursului, respectiv 20.01.2023, pe e-mail sau telefonic la 031 805 3948.

                        Mulțumim pentru întelegere și colaborare.

 

                                    Mihai Voicescu 

                                    Director  0744 288 888

Comentarii (0)

Nu există comentarii.