Imagine de fundal Activitati

Articol

Curs de dezastre

Publicat in Cursuri de pregatire in caz de dezastru

26 Ianuarie 2023

Imagine de fundal Articol
    Filiala Sector 1 a Crucii Roșii va relua în perioada următoare programul de pregătire pentru răspunsul la situații de dezastru sau de calamitate - primul curs va avea loc pe 5 FEBRUARIE.
 
   Cursurile organizate periodic în cadrul acestei inițiative vizează deprinderea tehnicilor și cunoștințelor de bază pentru:
- evaluarea și gestiunea unor astfel de condiții (orientare, tehnici de supraviețuire);
- intervenția eficientă în sprijinul posibilelor victime ale incidentului;
 
   Demersul nostru este deschis tuturor doritorilor, indiferent de nivelul însușirii aptitudinilor de acordare a primului-ajutor. Sesiunile de pregătire vor include inevitabil elementele esențiale pentru abordarea acestor cazuri, și oportunități de a le exersa. Cursul se va desfășura în intervalul 10:00-13:30.
 
   Instructajul este realizat la cel mai înalt standard de către cei mai experimentați membri ai filialei.
 
   Taxa de participare este de:
- 50 RON pentru cei care au susținut cursul de prim-ajutor;
- 75 RON pentru cei care nu sunt familiarizați cu noțiunile de prim-ajutor;
 

   Plata se va efectua în contul Filialei Sector 1 a CRR Cod IBAN  RO61RNCB0072049685230001- BCR, Sucursala sector 1,Calea Victoriei 155 sau prin chitanță la sediul Filialei Sector 1 din strada Ion Slătineanu nr. 16.

 

   Achitarea taxei de curs trebuie efectuată în termen de o săptămână înainte de data cursului și confirmată pe adresa de  e-mail a Filialei: sector1@crucearosie.ro sau crucearosies1@yahoo.com.

    Dacă se solicită emitere de factură pentru achitarea taxei de curs, este necesar să transmiteți datele necesare pe aceeași adresă de e-mail.

 

    Persoanele care participă la cursul din 05.02.2023 sunt rugate să confirme participarea cu maxim o săptămână înaintea datei de desfășurare a cursului, respectiv 01.02.2023, pe e-mail sau telefonic la 031 805 3948.

 
 
Vă așteptăm în număr cât mai mare!
 
 

Comentarii (0)

Nu există comentarii.