Imagine de fundal Activitati

Articol

Actualizări privind înscrierea noilor voluntari

Publicat in Cursuri de prim ajutor

16 Martie 2024

Imagine de fundal Articol

Dorim să vă aducem la cunoștință că, începând din luna martie 2024, Crucea Roșie Sector 1 va aduce o serie de schimbări regimului de înscriere a voluntarilor în organizație. Scopul vizat este: în orizontul apropiat, ameliorarea și simplificarea activităților noastre de gestiune pentru noii membri; și pe termen mai lung, formarea unui corp de voluntari activi, autentic implicați și responsabili în relația cu Mișcarea de Cruce Roșie, cauzele și valorile ei.

Principalele modificări sunt prezentate mai jos:

  • Înrolările vor fi grupate în serii: întâlnirile inițiale la sediul filialei între candidați și restul echipei vor avea loc o dată la 3 luni, pe parcursul a 2 zile. Perioada exactă va fi publicată din timp pe website și pe rețelele noastre de socializare (Instagram, Facebook). În afara acestor intervale, NU vor mai fi admiși voluntari noi în filială.
  • Am adoptat un proces mai riguros de selecție: candidații vor susține un interviu în fața unui grup experimentat de voluntari din cadrul organizației; aceștia le vor prezenta principalele arii de activitate ale societății și, la rândul lor, vor avea interesul de a-i cunoaște pe solicitanți și interesele lor. Pregătirea unui CV este în mod special recomandată. Timpul dedicat interacțiunii este de aproximativ 1 oră.

La fel ca înainte, intenția de înscriere și întrebările ne pot fi adresate prin mijloacele obișnuite de contact - vom reveni cât mai rapid posibil cu răspunsuri la nedumeririle și solicitările voastre.

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare!

 

 

 

Comentarii (0)

Nu există comentarii.